Liity jäseneksi – Become a Member

Mikäli et ole vielä yhdistyksen jäsen, mutta haluat liittyä ja olla näin mukana tukemassa suomalaisen avoimen tiedon yhteisön kehittymistä, täytä liittymislomake – suosittelemme toki lukemaan myös yhdityksen säännöt. Yhdistyksellä ei toistaiseksi ole jäsenmaksua. Hallitus tekee päätökset jäsenhakemuksista seuraavassa kokouksessaan. Voit myös tilata uutiskirjeemme. Yhdistyksen jäsenluettelo on julkinen ja sen pohjalta päivitetään jäsenkarttaa. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

If you are not yet a member and wish to further the development of the Finnish open knowledge community, fill out the application form – kindly also read the bylaws of the association (now only in Finnish). The association has no membership fee at this time. The board decides on new members in its next meeting. You can also subscribe to our newsletter. The list of members is publicly available and the list is used to update the member map.

Join our forums:

<< Liittymislomake / Membership application form >>

Muissa jäsenasioissa voit olla yhteydessä jäsensihteeriin jasenasiat@okf.fi

Yhdistyksestä eroaminen/jäsenyyden päättäminen. Jäsenyys päättyy, kun jäsen ilmoittaa tästä yhdistyksen jäsensihteerille sähköpostilla jasenasiat@okf.fi.