OKFestival ohjelman ideointia / programme brainstorming

OKfest Guest Programme Planners and partners meeting in August 2012. Photo: Reetta Lehto

(in English below)

Open Knowledge Festivalin ohjelman ideointitapaaminen

Avoin kokoontuminen kaikille Open Knowledge Festivalista kiinnostuneille! Open Knowledge Festival tuo Helsinkiin satoja avoimen tiedon asiantuntijoita ja tekijöitä 17-22 syyskuuta 2012. Ohjelman suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja olisi hienoa jos Suomesta saataisiin mukaan kiinnostavia juttuja!

Kokoontumisen alussa käydään läpi lyhyt tilannekatsaus mutta mutta pääpaino tapaamisessa on ryhmätyöskentelyssä, tavoitteena on miettiä sisältöä kehitteillä oleviin temaattisiin kokonaisuuksiin (Topic Stream) sekä tarpeen mukaan ideoida vielä ihan uusia teemoja. Ensimmäinen deadline ehdotuksille on 20. huhtikuuta! Eli kymmenen päivää tämän tapaamisen jälkeen.

Aika: 10.4.2012, 15:00-17:30

Paikka: Aalto Media Factory, Hämeentie 135 A, Helsinki

Ohjeet Aalto Media Factoryn löytämiseen: http://mediafactory.aalto.fi/?page_id=693

Lisätietoja: http://www.okfestival.org/.

info (at) okfestival.org / +358 40 570 96 17 (Juha Huuskonen, OKFestival projektikoordinaattori)

– – – – – –

In English:

Open Knowledge Festival programme brainstorming event

An open gathering for everyone interested in the Open Knowledge Festival! The festival will gather hundreds of open knowledge experts and enthusiasts to Helsinki between 17-22 September 2012. The programme planning is currently in progress and it would be great to have significant contribution to the programme from the Finnish open knowledge scene.

In the meeting we will work in small groups to brainstorm content for the Topic Streams that have so far been proposed for OKFestival, but at this point it is possible to propose completely new topics to the programme as well. The first deadline for proposals is 20 April 2012!

Time: 10 April 2012, 15:00-17:30

Venue: Aalto Media Factory, Hämeentie 135 A, Helsinki

How to find Aalto Media Factory: http://mediafactory.aalto.fi/?page_id=693

More information: http://www.okfestival.org/

info (at) okfestival.org / +358 40 570 96 17 (Juha Huuskonen, OKFestival production coordinator)

One thought on “OKFestival ohjelman ideointia / programme brainstorming”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.