Seuraavaksi kohti Open Knowledge Finland Conventionia

People enjoying Hans Rosling’s key note at the Open Knowledge Festival 2012 in Helsinki. Image: Daniel Schildt

Kaikki hyvät asiat päättyvät aikanaan, ja niin myös Open Knowledge Festival. Yhden loppu on kuitenkin toiselle uuden alku. OKFestin loppuessa saa alkunsa Open Knowledge Finland Conventionin järjestelyt. Tervetuloa mukaan osallistumaan seuraavan Suomen tapaamisen suunnitteluun samalla totutulla avoimuuden periaatteella kuin tähänkin asti!

Open Knowledge Finland Convention on pääosin Suomalaisille avoimen tiedon ihmisille suunnattu “lounaasta lounaaseen” -tapahtuma, joka järjestetään pe-la 8-9.2.2013!

Merkatkaa päivämäärä kalenteriin ja seuratkaa ja osallistukaa tapahtuman valmisteluihin muun muassa Finnish Open Data Ecosystem ja Open Democracy Finland -Facebookryhmissä, sekä OKF Finland sähköpostilistalla, jonne voit liitty täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.