Avoimuuden neuvottelukunnan 1. tapaaminen

participants-portrait
Kuva: Daniel Schildt, OKFFI Convention @ Tuusula

Ensimmäisen tapaamisen muistio löytyy nyt täältä.


Tervetuloa avoimuuden neuvottelukunnan ensimmäiseen tapaamiseen!

Suomessa on nykyisin kymmeniä organisaatioita jotka työskentelevät ‘avoimuuden’ parissa jollain alueella (avoimen tiedon, lähdekoodin, demokratian, kulttuuriperinnön, jne). Avoimuuden neuvottelukunnan tavoitteena on lisätä yhteydenpitoa ja yhteistyötä näiden organisaatioiden välillä.

Ensimmäisessä tapaamisessa jokaisella organisaatiolla on mahdollisuus pitää lyhyt puheenvuoro (‘lightning talk’). Puheenvuorojen maksimikesto on 3 minuuttia. Suosittelemme, että valitsette yhden aiheen jonka esittelyn valmistelette hyvin. Esitykset striimataan verkkoon jonne ne jäävät myös jatkossa arkistoon. Puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle & iltaa voidaan jatkaa Kaapelitehtaan Hima & Salissa.

AIKA

Maanantai 2.9.2013, klo 14-17 (omakustanteinen lounas klo 13-14)

PAIKKA

Frame-säätiö, Kaapelitehdas, 4. kerros

AIKATAULU

klo 13-14 Omakustanteinen lounas (Hima & Sali, Kaapelitehdas)
klo 14-15 Avoimuuden neuvottelukunnan tapaaminen: lyhyet lighting talkit (1 per organisaatio) sekä yhteistä keskustelua (Frame-säätiön kokoushuone, Kaapelitehdas 4. kerros)
klo 17- Vapaamuotoiset jatkot (Hima & Sali, Kaapelitehdas)
Ensimmäisen tapaamisen käytännön järjestelyistä vastaa Juha Huuskonen (Otavan Opisto/OKFFI), jh (at) juhahuuskonen.fi, +358 40 570 96 17. Tapaamisen puheenjohtajana toimii Antti Poikola (Otavan Opisto/OKFFI).

ILMOITTAUTUMINEN & LISÄTIEDOT

Ilmoittaudu tapaamiseen lisäämällä nimesi Etherpad-sivulle (jossa on myös lisätietoja tapahtumasta):
– – – – – – – – – – – – – –

AVOIMUUDEN NEUVOTTELUKUNTA

Avoimuuden neuvottelukunnan käynnistämistä ovat olleet valmistelemassa seuraavat tahot: Avoin ministeriö, COSS, Creative Commons Finland, Forum Virium Helsinki, OKFFI, Otavan Opisto, Sitra, Verkkodemokratiaseura ja Wikimedia Suomi. Tapaamisia on tarkoitus järjestää jatkossa 2 kertaa vuodessa.

Avoimuuden neuvottelukunta Wikimedian sivuilla:
– – – – – – – – – – – – – –

One thought on “Avoimuuden neuvottelukunnan 1. tapaaminen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.