Vuosikokous valitsi Antti Poikolan puheenjohtajaksi

Raimo Muurinen johti puhetta OKFFI:n vuosikokouksessa. Juho Matilainen kuvasi kuvituskuvaa Nettikansa-hankkeen avoimesta päätöksenteosta kertovaan videoon.

Raimo Muurinen johti puhetta OKFFI:n vuosikokouksessa. Juho Matilainen kuvasi kuvituskuvaa Nettikansa-hankkeen avoimesta päätöksenteosta kertovaan videoon.

Joukkoistetut paikkatietoaineistot -seminaarin jälkeen keskiviikkona 26.3. pidettiin Open Knowledge Finland ry:n historian toinen vuosikokous Helsingin Pasilassa. Kokous valitsi yksimielisesti Antti Poikolan yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi. Hallitukseen käytettäväksi oli ilmoittaunut ennakkoon puheenjohtajaehdokkaan lisäksi jopa kymmenen henkilöä. Keskustelussa arvioitiin yhdistyksen niin kutsun core-tiimin roolia, ja todettiin että hallituksen kokoa pitää hieman pienentää ja corea laajentaa. Osa hallitusehdokkaista luopui keskustelun myötä ehdokkuudestaan ja ilmoitti core-tehtävien sopivan paremmin omiin intresseihin. Vuosikokous äänesti lopulta seitsemästä ehdokkaasta ja valitsi hallitukseen Tarmo Toikkasen, Sanna Marttilan, Raimo Muurisen, Jaakko Korhosen ja Jussi Nissilän.

Kokouksessa esiteltiin ja hyväksyttiin myös yhdistyksen ensimmäinen tilinpäätös, toimintakertomus sekä tilintarkastajien ja toiminnantarkastajien lausunnot ja toimintasuunnitelma seuraavalle vuodelle. Aineistot löytyvät kokoussivulta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.