Avoimen datan hanke avoimena

Tervetuloa kommentoimaan Suomen suurimman avoimen datan hankkeen hankesuunnitelman luonnosta osoitteessa: http://bit.ly/6aika-avoindata

6aika_kommentointi

6aika hanketoimisto hyödyntää avoimuutta pragmaattisena keinona hanketoiminnan laadun ja vaikuttavuuden nostamiseen. Tänään (27.5.2014) he julkaisivat sivuillaan seuraavan tiedotteen


Lähetä kommentteja 6Aika-strategian Avoin data ja rajapinnat -prioriteetin kärkihankesuunnitelman luonnokseen

6Aika-strategian Avoin data ja rajapinnat -prioriteetin kärkihankesuunnitelman luonnos on kiinnostuneiden vapaasti kommentoitavana osoitteessa http://bit.ly/6aika-avoindata. Kyseessä on siis luonnos, jonka työstämistä tehdään jatkuvasti. Hakemuksen valmistelijat ottavat kommentteja vastaan mieluiten suoraan dokumenttiin Google Drivessa.

Kussakin kaupungissa kannattaa selvittää oman tekemisen resursointia ja budjettia ja lähettää myös näistä ehdotuksia. Tämän tueksi myös kärkihankesuunnitelman budjettiluonnos on avattu kommentoitavaksi osoitteessa http://bit.ly/6aika-avoindata-budjetti. Tässäkin on siis kyseessä luonnos eikä budjetin tarkempaa jakautumista ole käsitelty tai päätetty

Lisäksi Trello-palvelussa on avattu kärkihankkeen aikajanasuunnitelma, jossa tekemisiä voidaan sijoittaa aikajanalle. Tämä on vapaasti katseltavissa ja kirjautuneiden käyttäjien muokattavissa, joten osallistukaa suunnitteluun! Trelloon voi kirjautua Google-tunnuksilla. Budjettitaulukkoon ja Trelloon on linkit myös kärkihankesuunnitelman luonnoksessa.

Kärkihankesuunnitelmaa koskevia kommentteja voi lähettää myös sähköpostitse Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:n avoimesta datasta vastaavalle kehityspäällikölle Matti Saastamoiselle (matti.saastamoinen@tredea.fi).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.