Vuosikokous 30.5.2016

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen maanantaina 30.5. klo 17.30. Kokous pidetään yhdistyksen Töölön toimistossa Caloniuksenkatu 9 d 64, Helsinki. Vuosikokouksen jälkeen ilta jatkuu vapaamuotoisella uusien ja vanhojen illalla. Itse vuosikoukseen voi osallistua myös etänä.

Open Knowledge Finland ry on avoimen tiedon -verkoston toiminnan tukemiseksi perustettu riippumaton yhdistys. Yhdistys vastaa verkoston toimintaan liittyvistä hallinnollisista ja taloudellisista asioista. Kokouksessa yhdistyksen varsinaiset jäsenet ovat äänioikeutettuja, mutta kokoukseen ovat tervetulleita keskustelemaan kaikki Open Knowledge Finland ry:sta kiinnostuneet. Jotta voit käyttää äänioikeuttasi tulee vuosikokoukseen ilmoittautua 29.5 mennessä tällä lomakkeella http://okf.fi/vuosikokous-2016-ilmo.

Vuosikokouksessa käydään läpi yhdistyksen tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus, keskustellaan toimintasuunnitelmasta ja budjetista sekä valitaan yhdistykselle hallitus. Lisäksi vuosikokouksessa käydään läpi jäsenkyselyn 2016 tulokset.

Verkoston tukena toimivan yhdistyksen tyoskentelyyn osallistuminen on tapa tukea verkoston toimintaa. Nykyinen hallitus toivottaa lämpimästi tervetulleiksi myös kaikki hallitustyoskentelystä jatkossa kiinnostuneet. Hallitukseen kaivataan myös pääkaupunkiseudun ulkopuolista vahvistusta. Ilmoita kiinnostuksesi oheisella lomakkeella http://okf.fi/vuosikokous-2016-hallitus.

Vuosikokouksen materiaalit löydät vuosikokouksen sivuilta (päivittyy): https://fi.okfn.org/about/decision-making/invitation-to-annual-meeting-2016/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.